Opleidingsgebouw

logo-opleidingsgebouw.png

OBD-Meubel- en Interieurbouw en OBD-Houttechniek maken ook gebruik van de werkplaats in het OPLEIDINGSGEBOUW om leerlingen instructies te geven over onderdelen waar ze bij hun bedrijf niet aan toe komen. Ook krijgen zij hier de training in het gebruik van de CNC-machine.

Verder worden overdag, maar ook in de avonduren, in het OPLEIDINGSGEBOUW theoretische en praktische cursussen gegeven aan volwassenen uit allerlei branches door Evolon en door DOC Opleiding & Training. Nadere informatie over de cursussen vindt u op www.evolon.nu en www.doc.nl

Verhuur ruimtes

De lokalen en praktische ruimten maken het OPLEIDINGSGEBOUW uitermate geschikt voor zowel theoretische als praktische cursussen maar ook voor het houden van vergaderingen voor kleine en grote groepen. Alle ruimtes zijn te huur, dit kan voor een paar uur, maar ook voor een hele dag van avond of meerdere dagen achter elkaar. Het OPLEIDINGSGEBOUW beschikt ook over een keuken en kantine. Wij verzorgen dan ook de nodige catering. Kijk voor nadere informatie op www.evolon.nu  of bel met Marcel Engelen tel. 0314-399 074.

Het OPLEIDINGSGEBOUW is prima bereikbaar, ook via het openbaar vervoer en ligt vlakbij de autobaan. Zowel voor als achter het gebouw is meer dan voldoende gratis parkeerruimte aanwezig.

  • Deel deze pagina: