OBD-Opleidingen

De wereld van meubel- en interieurbouw en timmerindustrie. Honderdduizenden vakmensen die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor het maken van winkelinterieurs, stoelen, kozijnen, gevelelementen en nog veel meer. In deze branches staat voor de werknemers één ding centraal: vakmanschap.

Meubel- en Interieurbouw
logo-OBD-meubel-interieurbouw.png

Een interieur van een winkel en de meubels in huis moeten mooi en vakkundig gemaakt worden. Daar is veel vakkennis voor nodig. Bij OBD-Meubel- en Interieurbouw kun je volgens de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) een opleiding volgen voor een functie in de Meubel- en Interieurbouw.

 

Houttechniek
logo-OBD-houttechniek.png

De kozijnen in een woning van de dakkapel van een woning moeten precies en vakkundig gemaakt worden. Daar is veel vakkennis voor nodig. Bij OBD-Houttechniek kun je onder de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) een aan het werk in de timmerindustrie.

Opleidingsgebouw
logo-opleidingsgebouw.png

In het OPLEIDINGSEBOUW zijn diverse bedrijven gevestigd. Hier vindt u de administratie van OBD-Meubel- en Interieurbouw, OBD-Houttechniek en OBD-Personeelsdiensten. Ook worden hier overdag theorie- en praktijklessen gegeven aan BOL- en BBL-leerlingen van de Gebouwde Omgeving. Dit gebeurt in samenwerking met het Graafschap College.