Open Huis 2020

Ons open huis komt er weer aan: de kans om kennis te maken met jouw toekomstmogelijkheden in de wereld van de meubel- en timmerindustrie.

Tijdens ons open huis vertellen we je graag alles over werken en leren in de meubel- en timmerindustrie. Over de opleiding om meubel- en interieurbouwer of machinaal houtbewerker te worden. In deze bedrijfstakken heb je bovendien de kans om je steeds te blijven ontwikkelen.
  
Als jij je opleiding straks hebt afgerond is de vraag naar personeel groot. En er zijn volop mogelijkheden voor jou! Of je nou graag met je handen werkt of met je hoofd, in de meubel- en timmerindustrie kennen ze allerlei beroepen waar ze zitten te springen om jouw talent.

Het open huis is een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons. Wij zijn de werkgever voor veel leerlingen die kiezen voor een vervolgopleiding in de meubel- of timmerindustrie.

We zien je graag op donderdag 6 februari van 14.00 tot 20.00 uur of vrijdag 7 februari van 14.00 tot 18.00 uur in Doetinchem of Borculo!

 

 

  • Deel deze pagina: